1 Ağustos 2013 Perşembe

Ümit'in Tablosu

 
gurubumuzun tek erkek üyesi ümit' in tablosu sıradaki . kendisi gibi çok şirin şeyler çıkardı ortaya, hayvanları çok sevdiğinden  hayvanları yapmak istedi ısrarla . bence çok da iyi yaptı.   ümit hayal gücü çok yüksek olan bir çocuk , sanatçı ruhlu bence üstelik çok  güzel resim yapıyor. gelecekte ünlü bir ressamla birlikteyiz belki de :) canım benim ya. ellerine ,emeğine ,  yüreğine sağlık ümitciğim .     
 
 
kelebeği yaparken çıktı aldık internetten üzerine her yaptığımızı iğnelerle oturtarak yaptık . biraz zahmetli oldu ama sonuca değmez mi  :)


hayvanlarımız şöyle: kelebek, arı, tavşan, fil, aslan, panda, maymun, civciv, kurbağa   
 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 

 
 




 
 


 



 
 
 


Sevde nur'un Quilling tablosu

 
 
 
Bu tablomuzda uğraştıran fakat yapımı eğlenceli olan tablolarımızdan biri , aslında bence hepsinin yapılışı  eğlenceli hele birde çocuklarla yapılıyorsa inanın kaliteli zaman geçirmiş oluyorsunuz . ve o çocukların gözlerindeki heyecana şahit oluyorsunuz. başarma duygusunu taddığında onun yanındasınız bu harika bir duygu bence insanı çocuklar geliştiriyor bir anlamda onlarla zaman geçirin derim  çok şey kazanacaksınız.  neyse tablomuza gelince zarif (yapan kişi gibi) bir tablo oldu sevdeciğim yüreğine sağlık :)