25 Haziran 2011 Cumartesi

Caillou

 

Uzun bi aradan sonra yeniden merhaba ... caillou yaptım Mina'cığıma, bizim ufaklık ablamın kızı Mina bayılıyor bütün çoçuklar gibi Caillou ' ya çizgi film başlayınca televizyonun karşısında kımıldamadan onu izliyor. bende ona bir sürpriz yapıp caillou yapayım dedim :)) bayıldı bizim ufaklık tabi onunla uyuyor geceleri bile :)) aslında yapalı epey oldu fotoğraflayıp bloga koymak ancak kısmet oldu .yaptığım bir kaç sanat eseri! daha var onlarıda ekleyeceğim yakında buraya. eva bebek çok dikkatimi çekiyor bu aralar bitireyim onlarıda paylaşırım inşallah.. yeni fikirlerle karşınızda olacağım yine iyi gezintiler herkese... :)))))))

















9 yorum:

  1. ayyyyy bayıldım doğrusu, çok güzel olmuş arkadaşım, emeğine sağlık, harika şeyler paylaşıyorsun bizlerle bende istiyorum amaaaaa :)))))

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım arkadaşım.. beğenmene sevindim senin ufaklığada yaparız bişeyler:)))

    YanıtlaSil
  3. çok beğendim paylaşımm için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Çokkkk güzel olmuş , ellerine sağlık. yeni paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum.. :)))

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim ayşeciğim beğenmene sevindim.. yakında burda olacak diğerleride:)))))

    YanıtlaSil
  6. oooooo arkadaşım döktürmüşsün yine harika valla çok beğendimmmm..

    YanıtlaSil
  7. teşekkür ederim sedacığım, beğenmene sevindim....

    YanıtlaSil
  8. burcu hanım paylaşımlarınızı çok beğendim emeğinize sağlık, bu caio nun yapılışıyla ilgili bilgi verebilirmisiniz bende küçük kızıma yapmak istiyorum. nerden başlıyorsunuz yapmaya bide gözleri için ne kullandınız. tuhafiyede satılan gözlerden farklı geldi bana şimdiden teşekkür ederim:)))))

    YanıtlaSil
  9. melike hanımcığım yorumun için teşekkür ederim canım. caillou nun yapılışını istemişsin mail adresini gönderirsen ordan yollarım sana canım ayrıntılı bir şekilde, gözlerine gelince siyah boncuk üzerine beyaz kum boncuk kullandım hazır değildi yani hazır göz kullanmak istemedim..

    YanıtlaSil